Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Πιο δυνατά δεν ακούω ...



Γεια σου ρε "Έλληνα πολίτη" που σήμερα σε πνίξανε στα δρακυγόνα, που σου ρίξανε και ένα χεράκι ξύλο έτσι για να φοβηθείς και να τρέξεις σπίτι σου. Μπράβο που βρήκες επιτέλους το θάρρος να κατέβεις στο δρόμο και να λερωθείς λιγάκι.

Γεια σου και σένα κύριε "αστυνομικέ" με τη γουρουνίσια φάτσα, που τον εγκέφαλο σου χρόνια τώρα άλλοι ορίζουν. Που έχεις καρδιά να σηκώνεις ψηλά την ασπίδα σου και να πονάς τον κοσμάκι, άραγε έτσι κάνεις και στα παιδιά σου ή αυτό είναι εκτός επαγγέλματος? Που επειδή κάποιοι σε όρισαν νομίζεις ότι δε βλέπουμε τα κατορθώματα σου.

Γεια σου και σένα "δημοσιογράφε" ιδρυτή της κοινωνίας του θεάματος, λάτρη της παραπληροφόρησης και του κουκουλώματος. Που σήμερα σου πρότειναν κιόλας να μην απεργείς τις μέρες που όλοι οι άλλοι απεργούν γιατί κάποιος θα πρέπει να μεταδώσει την αλήθεια στον κόσμο. Αλλά είπαμε εσύ δεν είσαι εργαζόμενος αλλά το μεγαλύτερο εργαλείο της κοινωνίας του θεάματος.

Γεια σου ρε "τηλεόραση" θεά του σύμπαντος, που με τα λουπαρισμένα πλάνα σου προσπαθείς να πετύχεις τα συμφέροντα σου αλλά μάταια γιατί σε προδίδουν οι αποτυχημένες σου λεζάντες.

Γεια σου και σένα εργαζόμενε που ντύθηκες σήμερα για να πας στη δουλίτσα σου και βρέθηκες να πηδάς τα παράθυρα και να ψυχορραγείς στα σκαλοπάτια. 

Γεια σου ρε οργισμένε άνθρωπε που χωρίς αναστολές θες να σκοτώσεις, δηλαδή σήμερα το βράδυ, γύρισες σπίτι σου, έφαγες το φαγητό που σου ετοίμασε η μανούλα και έκανες ότι δεν τρέχει τίποτα? Που ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να είναι μέσα σε κείνη τη τράπεζα η δική σου μανούλα.

Γεια σου κύριε "πολιτικέ" που μιλάς και μόνο κενά μας αφήνεις, που μας ζητάς συναίνεση στα εγκλήματα που έχεις ο ίδιος διαπράξει. Λέγοντας άλλη μια ότι δεν είναι η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, που αυτή την ώρα όλο την ακούμε αλλά ποτέ δεν έρχεται.

Γεια σου και σένα που στρογγυλοκάθεσαι στο καναπέ σου με το φόβο μήπως σου πάρουν και αυτά τα λίγα που σου έμειναν. Που κοντεύουν να σου πάρουν τα παντελόνια και εσύ θέλεις να τους δώσεις και τα σώβρακα.

Γεια σου ρε που έπαιξες και έχασες το παιχνίδι του χρέους. Με τις τζιπάρες σου, θύμα της μανιοεπίδειξης. Τι θα τα κάνεις τα σίδερα όταν δε θα έχουν αξία?

Γεια σου ρε Ελλαδάρα με τα ωραία σου.....

Φτάνει? Φτάνουμε? Θα φτάσουμε ποτέ? Πότε? 

Υ.Γ. Κουράστηκα ρε μέσα στο σκατό τόσα χρόνια, βρωμάει παντού.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Πάρα πολύ σωστά....αλλά λίγα τους λες τους ΑΛΗΤΕΣ!!!
Κι'όμως οι γουρουνίσιες φάτσες αυτών και πολλών άλλων ακατανόμαστων θα συνεχίζουν να γελάν και να παίζουν εις βάρος μας.

Σκατοπαχύδερμα τέρατα της εξουσίας!!!!

Ουφ!Λίγο έγραψα και ξελάφρωσα!

theorema είπε...

Δεν κουράστηκες, μικρό μου. Έχεις ακόμα φωνή και φωνάζεις. Κι όσο αντέχεις να φωνάζεις τόσο θα φοβούνται οι θρασύδειλοι. Να το θυμάσαι αυτό και να μη χάσεις ποτέ τη φωνή σου.

roundel είπε...

*jtv*
Θα συνεχίσουν αλλά το ίδιο και μεις!
Είδες και γω ξαλαφρωσα...

*theorema*
Ναι έχω τρομάρα μου!
Θα το θυμάμαι :)

Καλό σκ σε όλους
φιλί :)

Let open red and green είπε...

Roundelino,

Εχθές φάγαμε καλά...
βάλαμε και στις στέπες
ξυλο και χημικά.

Ήρθες νωρίς στο καφενείο τελικά?
Μετά που γύρισα προς τα πίσω κατά τις 10 δε σε είδα.

Let open red and green είπε...

Εντάξει στις "στέπες" δε βάλαμε τίποτα...

Εκεί τριγυρνά ο μοναχικός λύκος.

Στις "τσέπες"(εγώ στη μούρη δυστυχώς) βάλαμε πολλή γκλοπιά...

θα τα π(ι)ουμε

roundel είπε...

χαχαχα!
Καλό!
Δεν έχω προλάβει να κατέβω, τρέχω συνέχεια..... Αλλά θέλω...