Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ιδέες...







   Οι ιδέες είναι σαν πουλιά που πετούν από τόπο σε τόπο ανάλογα με την εποχή, χτίζουν φωλιές και γεννούν τα μικρά τους. Οι ιδέες είναι λέξεις που χορεύουν ένα απόγευμα στη παραλία γεμάτες χαμόγελα. Είναι μαργαρίτες που φυτρώνουν την άνοιξη σε ένα άχαρο οικόπεδο στο κέντρο της πόλης. Είναι σύννεφα που απλώνονται ψηλότερα από τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες. Είναι άλογα που τρέχουν ελεύθερα στη πλαγιά ενός βουνού. Είναι αστέρια που φωτίζουν εκείνα που θέλουμε να ξεχάσουμε και εκείνα που θα θυμόμαστε για πάντα. Οι ιδέες είναι χρώματα πάνω σε ένα κάτασπρο καμβά. Οι ιδέες ταξιδεύουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, από καρδιά σε καρδιά, από νευρώνες σε νευρώνες. Οι ιδέες είναι ζωντανές όσο εμείς τους δίνουμε μορφή, όσο εμείς τις αφήνουμε να αναπνέουν.



υ.γ. Υπάρχεις.



7 σχόλια:

kovo voltes... είπε...

Έτσι είναι μικρή μου. Όλα αυτά ακριβώς. Μα υπάρχουν στιγμές που το κεφάλι μου θα εκραγεί απο ιδέες που δυσκολεύονται να γίνουν πράξη. Και τότε σαν να χλωμιάζουν λίγο. Για λίγο...

Jade είπε...

Περί ιδεών σπουδή.. :)

roundel είπε...

Αγαπημένη μου βολτίτσα,
τότε είναι που εγώ θέλω να βάλω τις φωνές και σαν χείμαρος να βγουν όλα εκείνα που γυρνούν προς τα μέσα, έτσι κάνω το στόμα μου πινέλα και τις λέξεις χρώματα και όλα αλλάζουν!

Μου έχεις λείψει βολτίτσα!

roundel είπε...

Jade,
για να το λέτε εσεις!

:)

Unknown είπε...

Για μας τους... πειρατές, οι ιδέες είναι κύματα που πάνε κι έρχονται, χωρίς να βαριόμαστε ποτέ να τα κοιτάζουμε και πάντα περιμένουμε κάτι να μας πάρουν, κάτι να μας φέρουν... Χρόνια και χρόνια με την ίδια προσμονή... Και οι δικές μας ιδέες εκεί... πάνε... έρχονται... πάνε... έρχονται...

Φιλί πειρατικό...

roundel είπε...

*Spartan Oblivion*
Εγω παλί αυτό το κάτι να μας πάρουν το ξεχνάω τις περισσότερες φορές, σίγουρα όμως κάθε ιδέα που φεύγει ή έρχεται είναι ένα κομμάτι του εαυτού μας :)

Οι δικές μου ιδέες πουλιά, πάνω από κύματα και πεδιάδες...

φιλιά

roundel είπε...

*rainmaker's phantom*

:)