Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Επιλογή...








 Ο καιρός άλλαξε, ήρθαν σύννεφα, βροχή, αστραπές και μια ψύχρα που τρύπωσε με θράσος κάτω από το δέρμα.//Αλλάξαμε, φορέσαμε χέρια δύσκαμπτα, μάτια θολά, καρδιές ραγισμένες.//Πολεμήσαμε στη πρώτη γραμμή χωρίς όπλα.//Γυμνοί μπροστά σε εκατομμύρια μάτια.//Αγαπήσαμε είδωλα, προβολές του νου, ξεχασμένες επιθυμίες.//Δανειστήκαμε χαρές, χαμόγελα και εικόνες ζωγραφισμένες με ξεθωριασμένα χρώματα.//Νιώσαμε τη γη να φωνάζει, τα δέντρα να κλαίνε, τα ζώα να μας αγκαλιάζουν.//Τρέξαμε μέσα στον φόβο, εκεί που πάντα νιώθαμε ανασφάλεια.//Ζητήσαμε όλα εκείνα που δε θέλαμε.//Ξεχάσαμε όσα θέλουμε.//Κρατάμε την αγάπη λες και έχουμε δύο ζωές και τρεις, μπλοκάρουμε τα συναισθήματα λες και πάντα θα μπορούμε να νιώθουμε.//Ξεχνάμε γρήγορα, τα παρατάμε γρήγορα.//Όλα γρήγορα.//Γυρίσαμε την πλάτη μας στον εαυτό μας και γίναμε ατομιστές.//Όλα συνεχίζουν και πάντα θα συνεχίζουν.//Σε αυτή τη ζωή είσαι αυτό που διαλέγεις να είσαι.



2 σχόλια:

Jade είπε...

Επ τι έγινε τώρα? :(
Κατ' επιλογήν άλλαξε ο καιρός δηλαδή? Ε τότε εντάξει, τι να πω, εσύ ξέρεις, ε?

"Κρατάμε την αγάπη λες και έχουμε δύο ζωές και τρεις" αυτό το κρατάω, μου άρεσε ιδιαίτερα, αν και είναι πικρή αλήθεια.. :/

Καληνύχτα.
:)

roundel είπε...

ΤΟ μόνο που ξέρω αγαπημένε είναι πως σήμερα έξω αστράφτει και βροντάει και μέσα έχει ήλιο. Από τις αντιθέσεις που μερικές φορές μας σώζουν.

Να μην την κρατάς την αγάπη, να την μοιράζεις και να την μοιράζεσαι, μόνο έτσι αξίζει να ζεις.

φιλιά