Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Μίλα μου...












  Άνοιξε το παράθυρο, θέλω να μπει μέσα το αεράκι, η μυρωδιά από το χώμα και τη βροχή. Κράτα με, θέλω να κρεμάσω τα πόδια μου στο κενό, αγκάλιασε με, μου αρέσει να κοιτάω τον κόσμο από ψηλά μαζί σου. Να ακούω τα δέντρα να αναπνέουν, να μυρίζω τα φύλλα και τη δροσιά, να βλέπω τον ήλιο να προβάλει. Όλα από εκείνο το παράθυρο, που είναι ψηλά και έχει θέα το σύμπαν. Μίλα μου. Πλησίασε κοντά μου, πιο κοντά, δίπλα στον λαιμό μου. Μίλα μου για εκείνα που έζησες, για εκείνα που φαντάζεσαι, μίλα μου για τα όνειρα. Για τα χρώματα που γνώρισες, για τα χαμόγελα που έδωσες, για τον χρόνο που ήταν άδικος. Μίλα μου για εκείνη που είναι μικρή αλλά τόσο μεγάλη μέσα σου. Μίλα μου για εκείνους που ήρθαν και για εκείνους που έφυγαν. Πόσο σε αγάπησαν, πόσο τους αγάπησες. Πόσο πόνεσες, πόσο χάρηκες. Μίλα μου για τα δέντρα που τα ξέρουν όλα. Μίλα και άσε τον χρόνο να φτιάχνει πρωινά και μεσημέρια, απογεύματα και βράδια. Μίλα μου για τις αλήθειες μες στα  ψέματα, για τα ψέματα μες στις αλήθειες. Μίλα μου για εκείνα που ξέρω. Μίλα μου, μόνο μίλα μου, μέχρι να μην έχεις άλλο, μέχρι να μείνει μόνο η αγκαλιά, μια και μεγάλη αγκαλιά. 
Κοίτα ξημερώνει...


υ.γ. για σένα...



6 σχόλια:

annanas είπε...

α ευχαριστώ :Ρ
να μιλήσουμε και για μέσες;

roundel είπε...


Μιλα μου για μήλα αννανά μου, μίλα μου για μέσες και άκρες, μιλα μου για οτι οτι θες...

:)

Unknown είπε...

Εγώ μπορώ να σιωπήσω; Φοβάμαι μήπως μιλώντας διαταράξω το χορό των ονείρων που ξεδιπλώνεται μπροστά μου...

Σε φιλώ...

kovo voltes... είπε...

Έρχομαι απο τον...κήπο σου και σου δίνω αγκαλιά...Τι εμορφιές μωρε μάτια μου τριγύρω και μέσα μας. Μια αγκαλιά θέλουν μόνο και αυτές. Μεγάλη...;)

roundel είπε...

*Spartan Oblivion*

Ακούω τις σιωπές σου, ονειρικές και αυτές, όπως όλα τα υπόλοιπα.

:*

roundel είπε...

*kovo voltes...*

Αχ και πόσο θα'θελα να πίναμε ένα δροσερό ντρίνγκ σε αυτόν τον κήπο και μετά να κόβαμε μελιτζάνες και να τις φτιάχναμε με μπεσαμελ απο γιαούρτι, έτσι όπως τις κάνετε στο νησί σου ;) και να μου έλεγες και να σου έλεγα!